Vil du gøre hvad som helt for at slippe af med din eksamensangst?

Undersøgelser viser, at en god og effektiv vej til at overkomme sin angst og nervøsitet er, at skrive om den. 

Der er forskellige situationer, hvor det giver størst udbytte at skrive sig ud af tilstanden. Det kan eksempelvis være når du gør klar til at forberede dig, og mærker hvordan tanken om eksamen aktivere din angst eller nervøsitet. 



Når du skriver om din eksamensangst

Ved at skrive om din angst og nervøsitet, får du gjort det du er bange for mere konkret. Så der på den måde igen bliver plads til det, der betyder noget. Nemlig stoffet du skal op i. Forventningens glæde over snart at være færdig med endnu en etape af din uddannelse.

Her kan du læse mere om at slippe ud af sin eksamensangst

I e-bogen "God Eksamen - uden Angst", kan du læse mere om at skrive sig ud af angsten. I bogen finder du også en effektiv øvelse med en ganske særligt skema du kan bruge, som et redskab til at skrive dig ud af din angst og nervøsitet.

Hvis du har brug for mere hjælp til at komme ud af din eksamensangst kan du booke et super effektivt eksamenscoachforløb her.

Kærlig hilsen
Louise


Med bogen "God Eksamen - uden Angst", får du gudide øvelser, skemaer og lydfiler der hjælper dig til at overkomme eksamensangst og nervøsitet. 



Hvis du har svært ved at gøre det selv, kan du booke et coachforløb, som hjælper dig ud af eksamensangsten og hen til selvsikkerhed og gode resultater.

God eksamen
Kærlig hilsen
Louise Vælds




Ingen kommentarer:

Send en kommentar