Hvordan kan dit kropssprog give dig højere karakterer?

Din krop er et af dine vigtige redskaber. Når du tager styringen over din krop, tager du samtidig styringen over dine følelser, dine muligheder og de situationer du er i.



Din krop kan hjælpe dig på mange flere måder, end du måske umiddelbart tror. Alt efter hvad du gør med din krop, kan den enten være med til at spænde ben for dig og holde dig fast i nogle dårlige spiraler og på den måde være din egen værste fjende.

Eller modsat kan du bruge din krop til at komme ud af de negative spiraler.

Du kan bruge din krop til at vise, at du har styr på tingene. Du kan bruge din krop til at ændre din tilstand, fra bange, nedtrykt og usikker, til rolig, stærk og selvsikker. Der er forsket i hvordan kroppen og vores kropsholdning påvirker vores mentale tilstand.




Foreksempel kan du stille dig i vinder position i et par minutter hver gang du mærker nervøsiteten. Det styrker din hjerne og krop til at sende vinder signaler rundt i kroppen og ud til dem du kommunikerer med.

Gå også ud på toilettet og stil dig i vinder position lige før du skal op til din mundtlige eksamen eller hvis du går i står til din skriftlige eksamen.

I min e-bog kan du læse meget mere om, hvordan du skal bruge dit kropssprog rigtigt, for at få en højere karakter eller for at overkomme din angst.


Med bogen "God Eksamen - uden Angst", får du gudide øvelser, skemaer og lydfiler der hjælper dig til at overkomme eksamensangst og nervøsitet. 




Hvis du har svært ved at gøre det selv, kan du booke et coachforløb, som hjælper dig ud af eksamensangsten og hen til selvsikkerhed og gode resultater.

God eksamen

Kærlig hilsen
Louise Vælds


Ingen kommentarer:

Send en kommentar